BAWAL SAREE , CUMA RM18 ! TERBARU , TERMURAH DAN TERLARIS.




 Assalamualaikum, disebabkan sekarang busy sangat dengan kerja kursus di sekolah , maka dengan itu susah sangat nak update kat blog , kat facebook , wechat dan whatsapp. Semua app zatie balaih .
So , untuk memudahkan zatie , dan anda semua . tu lis sikit sikit takpa kut noh ?

Yang penting dekat sini . Zatie nak tunjuk mngenai tudung terbaru yang digilai ramai , iaitu bawal saree.  Dapat tudung tu baru zatie paham kenapa ramai yang suka pakai , rupanya mudah bentuk , tak perlu kerap serika dan sebagainya.

Harga ? Cuma RM18 ! Paling murah yang zatie boleh beri dekat pelanggan pelanggan sekalian ^^

Gambar? kejab ya .



















Inilah antara kaler kaler tudung saree yang zatie ada. Jika berminat jangan tunggu tunggu , terut whattsapp zatie di 0146017461 atau kalau nak tengok lebih banyak tudung add wechat zatie , Zatie_anuar96.

yang paling best , pembelian melebihi 3 helai , postage dikurangkan dan dapat free gift lagi!

TUDUNG TERBARU , TERMURAH DAN TERLARIS !


                             Assalamualaikum kawan kawan dan assalamualaikum pelanggan pelanggan sekalian . Harini zatienak update stok stok baru dan harga yang murah murah sgt ni ha. Antaranya :


BAWAL SATIN CORAK BATIK .
Cuba teka harga ? Harga cuma RM 12 sahaja. Murah murah . Takkan tamau lagi kan ? 
Bawah ni , contoh-contoh tudung dan warna . Boleh pilih then PM maiii . 








Ada lagi kaler. Nanti zatie update okay ? 


Yang ini tudung WideShawl tone. Tengok bebaik, dekat atas pala tu , plain , kiri kanan corak centu. Cantikkk kan ? Berkenan PM . Kat bawah bawah ni ada contoh warna . 




Harga ? Hanya RM 10 . Memang promosi habihhh aaa. Pembelian melebihi 3 helai , mcm biasa . Hadiah percuma menanti . Berminat boleh hubungi dan whatsap saya Zatie Anuar , 0146017461
Ataupun add wechat saya , Zatie_anuar96 .


Cepat cepat , untuk lihat lebih banyak tudung yg ada. Add wechat saya ;) 
Thankyou :)






TUDUNG TERMURAH ! HARGA PROMOSIII . CEPAT!!

Assalaamualaikum.

Harini zatie nak uodate mngenai tudung tudung yang zatie jual . Ramai remaja sekarang suka bergaya. Berhijabjuga boleh bergaya. Tambah pulak sekarang ini ramai artis artis yang pakai tudung dan menjadi idola remaja untuk bergaya seperti mereka,. Tapi artis tahu tahu lah kan . Harga tudung diorang melambong lambong aaa. Jadi sini zatie jual tudung tudung yang cantik , bila pakai jadi anggun , dan design yang menarik narik. Jangan risau , harga yang zatie tawarkan bermula dari harga RM10 hingga ke atas.

Zatie menjual pelbagai jenis tudung seperti bawal , shawl dan pashmina.

Antaranya ,




BAWAL SATIN PLAIN . 










Ini ialah BAWAL SATIN PLAIN . Harga ? CUMA RM 10 . Pembelian melebihi 3 helai dapat hadiah lagi bhai  . Takkan tamau kut , kan ? Yang zatie update ni cuma warna yang tggal ja,.

Selain itu , WIDE SHAWL .





















WIDE SHAWL PRINTED FLOWER . Harga ? Hanya RM 10 . Memang promosi habihhh aaa. Pembelian melebihi 3 helai , mcm biasa . Hadia percuma menanti . Berminat boleh hubungi dan whatsap saya Zatie Anuar , 0146017461 
Ataupun add wechat saya , Zatie_anuar96 . 

Cepat cepat , untuk lihat lebih banyak tudung yg ada. Add wechat saya ;)