monthly anniversery ♡

HELLO GUYS, 
Ceyy peace gitu .
Sekian lamanya tak update blog. Harini baru muncul jua. Mcm dihh dihh ja. Hahaha terima kasih blog kerana ada dikala aku nak menaip benda merapu pa sume. Kau lah ratu hati ku . Cey cey amik hati kononnya lah :v bukannya tamau update , sekarang ni busy sangattt kerja. Hee, kononnya nak cari duit. Nak kawen aaaa *angkat kening* 
Cerita pasal khawin ni , ramai pulak kawan aku nak kawin . Aaaa aku bila lagi. Hmmm antaranya , yg dah kawen aaa. Idayu , budak skolah sekali. Yng baru nak bertunang cek eiyda and pinattt. Aaa tunggg aaa tunggg aaa. Aku bila lagi ? Hmm tu tanya Mr. Azemeer :* hehe.  
Kk back to the tittle. Monthly Anniversery. HAHAHA . Cenni , semalam 2.2.2014 dah cukup dah saya , Zatie Anuar and Azemeer kapel 5 bulann. Yey ! Haha baru lima bulan tapi rasa macam dah lamaaaaaa sgt :) dan dan dia kasi aku............ 

Haa hensem tak bibir tuu. Aaaaa i suka i suka . Lembuttt  ja :* terima kasih awak . Iloveyou ♥ 

Dear awak :* 
Sesungguhnya saya sayangggg awak sangatt sangattt. Biy , biar cinta itu mudah dimiliki tetapi susah diakhiri. BUKANNYA easy come easy go. Saya sayangggg awak , Azemeer. Saya nak awak jadi boyfriend saya , nak awak jadi tunang saya , nak awak jadi suami saya , nak awak jadi bapa kepada anak anak saya , nak awak jadi imam kepada saya and anak anak saya. Semuanyaaa saya nak awak ada dengan saya :* Walaupun awak bukan yang pertama , tetapi saya nak awak jadi yang terakhir dalam hidup saya. Dalam doa saya , saya selalu minta awak takdir saya dan awak jodoh saya. Awak , walaupun saya tak beli apa apa lagi kat awak , tapi saya dah bagi awak hati saya. Mahal tu xD jangan minta yang lain dah . Contohnya superdry ke , jam nadi ke or apa apa je lahhh :p hahaha insyaAllah sya beli kat awak. Tapi lambattt sikit aaa :p Awak keje bebaik ye ? Cari duit nak beli kete , beli rumah dan kita kawen . Yeah ! Hahaha dah thats all. Iloveyoumuch biy :* Muah . Lamaaa tak bergambar ngan awak . Tinggal bambar yang dulu dulu ja. Tapi takpa kenangan katanya . Hehe 


Haha, Thanks for everything biy. Terima kasih sebab selalu buat syg bahagia , selalu buat sayang senyum lah ketawalah. You're everything for me dear :*