Ucapan Pendek


Zatie Anuar here 

tahu tak.................................................... sebenarnya tak rajin pun nak menaip. Tapi dah lama sangat menaipp. Rindu readers <3



Arzmey , 
Hai gemokk. .Jadi boyfriend yang baikk , yang selalu dok diam , and tamau gaduh gaduh , nanti muka awak cemey kan dah tak kacak . Jangan marahmarah dekat orang lain , saya kan ada ,boleh dengar cerita awak . Sabar membawa berjuta kebahagiaan . Buktinya selama ni saya sabar then sekarang saya ada awak yang buat saya bahagia walaupun kalau diatakdirkan bahagia itu sekejab (: Awak baik kan ? Dengar cakap saya tau .

xoxo , Zatie.

No comments :