10.10 "His birthday"


Bismillah........
hai guys . Long time no see ah. haa harini terdetik nak update blog . Sebab dekpah tinggai lappy dah . Kita budak SPM mana boleh pegang gadget dah dalam rumah ni . Dihhh :/ Tengok cerita "LOVE IN PARIS" tak? Best gilerrrrrrrrrrrrrrr kan ? Reno bapak punya hensem kan ? HAHA . Boyfriend celop kiteww tu . Aumm :* 

K back to the tittle. Yaaa harini hari khamis . 10/10 . Birthday Arzmey Djblend. HAHAHA tomeyy ah dia ni. rasa geram , macam nak ngupppp je :p Sebernarnya nak prank dia. Dia cari gaduh dengan dia. nak buat dia tiyakkk . Tapi cancel sebab takut jadi kot len xD hahaha . takpalah . dah lepas dah pun . len kali ah prank len *Cebek* Nak story ni . Dengar tau dengar tau . 

       Pada hari rabu itu , saya dan dekpah bercadang untuk ke central square yang dipenuhi oleh bangla bangla yang tak bopa nak kacak -.- . Cakap sal bangla , teringat pulak benda yang kecoh kat twittiaq and facebook uh . Pasal cerita palsu yang mngatakan bahawa ada 13 orang bangla rogol seorang gadis . poyoo benor . kesian bangla bangla yang tak bersalah uh . tak pasal pasal HOT xD haish dah ahh . sambong cerito. k pastu petang tu pusing lah ajm. Tengok jaket SUPERDRY yang dia nak tu . Apa yang comel sgt pun tatau lah :3 tak berkenan langsung . Bukan setakat tak berkenan kat baju tu , harga dia pun lg lah tak berkenan.Mahal nak mampuihh.. Maaf lah awok , saya tak beli pun....tecian awak kan ? hm :/ tapi takpa , saya beli one pair of couple tshirt . Ty kita pakai sama sama k :* Hadiah awak , hari sabtu ni saya bagi okey ? then then jalan jalan , mula mula takdak yang sepasang lgi . Then jalan jalan lagi ada . Yessssssssssssss *tampaq bobby deraihh deraihhh* betapa gembira nya bila cari cari then akhirnya jumpa . Ahh so happyyy ^^ then beli then jalan jalan lagi , cari baju paris. tapi tadok :( then balik around 6.40 . then sampai rumah kena marahh . Yeyyyyy . tak sukanyaaa :/ then then pada malam birthday awak tu , sanggop giler tak tidur semata mata nak jadi orang pertama wish birthday tat awak.. then pukul 11.57 call dia........ then nyanyi bersama dikpahh "Happy birtday to you.. hapy birtday to you................................... sembang sembang then dua dua senyapp .biasa lah malam birthday. Ramai wish . Budak hot gitu an an an ? Lalalalala. 
    Then harini 10.10 balik sekolah pukul 1.10 . call kak miera suruh mai amik. Baru lima minit sampai rumah . kak miera dah sampai dah . K pi giant tempah pizza then ada sorang budak perempuan minta number. bila ditanya nak buat apa . dia kata saja saja. kita pun bagi . then waktu dah amik pizza tu . Boleh buat pulak kata ada orang kirim salam sayang -.- gerliii . dahh the end cerita pasal pizza. then pi rumah kak pah tanpa mandi . Yeyyy saya wangi :p pi kumpul kat sana, then tggu dia datang . Then baca doa , eydan suruh wish kat dekmey dulu . Bapakk tak malu . Dua dua senyap . last last dia suruh makan terus xD hahaha lapaq lew tu. Dah hbih makan pa sume , tetibaaaa nahhh kena tepungg padetttt ja setempet kat muka arzmeyy xD salah kak pahh k.Lawan punya lawan . akhirnya muka sorg jadi zombi :p Nak tengok ? kejabbb eh . Loading........................


Nyum nyum <3 Dapp nyeeeeeeeeeeeeee ^^ hahaha . ada orang tu mengidam Pizza . Tapi bila beli dia mam ciket ja . Mau wan! *cebekk*

]

Muka orang bahagia kena tepungg xD HAHA . tomey tak paktonn <3 


Dekbo diserang hendapp oleh kak pahhh xD HAHAHA tecian dikbo. dok cakap taknak kena , last last kena jugak :p


See? tomey ja muka dia kena tepungg . HAHAHA . yey , dekmey dah jadi zombie kampung sungai layar :p kihkih :*


Muka orang kena tepung sikit . tidok adil xD 


saiful amer (Y)

dan akhirnyaaaa , kak pahh kena balikk . HAHAHAHA tu lar buat jahat lagi . kang dah kena balik :p 


Nida . selaii selai dia ja tak kena . HAHAHA ini tidak adil . ty kita buat dia pulak xD haha . memain ja .

haa dahdah . penat dah type. hampa tak penat ka baca panjang panjang . Dah dah . that all . byeee <3 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 CHOP! 
Dear awak. kan tadi tak sempat nak wish . Now saya wish k ? Erm . Happy birthday awak. Semoga awak panjang umur , dimurah rezeki dan selaluuuuu happy . Semoga awak selaluuuu bahagia . Semoga awak selaaaaaaaaaaaaaaalu kacak dan semoga awak selaaaaaaaaaaaaaalu nampak tomey tomeyy <3 Haha , saya akan selaaaaaaaaaaaaaalu ada dengan awak <3 dan saya akan selaaaaaaaaaaaaaalu sayangg awak :* k stop . byeeee ^^ 





No comments :