Where Love Began ♥

 

Aucakkk!
Assalamualaikum. Sekian lama mnyepi membawa diri yang lara serta patahnya yang sejuta dan sebagainyalahh, kini ku kembali dengan hati yang berbunga dan berkembang serta berpunyaa . Perghh jiwengg :p 

Aku yang dulu , bukanlah yang sekarang . Dulu ku ditendang sekarang ku disayang . dulu dulu ku menderita , sekarang aku bahagiaaaaaaaaa . Pernah dengar lagu ni ? HAHAHA . So sedapp sora budak tu :p 

Back to the tittle, "Where Love Began". Tahu kah anda , pada 02.09.2013 saya , Zatie Anuar telah jatuh cinta pada seorang Sang Adam yang entah dari mana datangnyaaa yang sangat poyoo , perasan kacak and sangatt "sweet" . HAHAHA. Kehadiran si Mamat Poyo ni dahh banyak sangat dah membawa perubahan dalam hidup aku . Selalu buat aku ketawa dengan lawaknya yang sangat bengong , dengan cerita dia yang tak pernah takda and dengan muka nya yang selalu dkata kacak tu xD Si Mamat Poyo ni , suka sangat bajett sweet and suka sangatt buat aku "cayaqqq sikit" . Haha , Mamat ni suka nyanyi lagu "TERIMA KASIH - IamNeeta. HAHA. Every nightt lak tu . Dia mnyanyi sampai aku tidur. Everyday otp sampai pukul 3 4 pagi . tiap tiap hari text . Orang kata " biasalah , baru lagi" tapi takpa , insyaAllah dengan izin Allah kita akan kekal kan  . Never sayang benda lain lebih dari Allah,. tapi saya Sayang lahh dekat mungg :*   banyak sangat cakap ,k Si Mamat Poyo tu ialah : 



Haa , ada kenal kahh ? Arzmey Poyo. Hee , dia poyo kan ? Tahu tak harini hari apa ? Harini hari jumaat bersamaan dengan 06.09.2013. And my birthday ialah 30.08 . But todayy depa prank zatie habis habisan . K bayangkan . Mula mula pi umah intan "katanya" nak pi Park Avenue nak main boling ,tetiba tengok Mamat Poyo ni ada. dah lah datang tak gitauu. Tapi takpalah.Yang budak2 lain ni semua mana bersiap lagipun siap suruh pi Park Avenue dulu . Takpalah , pi lah P.A dengan Nadhira . Si Mamat ni kata nak follow belakang. Tggu kemain lama kat P.A tu tapi depa2 ni mana sampai pun.Then Mamat Poyo ni call " Orang excident ni. Terok. Kat simpang jalan" bayangkan ?? Gila tak luruh jantunggg ? Dia ingat lawak kott . Pulun lah rembaihh balik cepat2 . Then Dekpahh call, dia kata bnda yang sama "Dekmey excident, teruk . tunggu keon amik kereta then kita pi hospital" seee? Mana meleleh pun ayaq mata ni . terkejutt oii. Dapat text dari Mamat ni , dia kata " sakittt " Hmm , mana sedehh pun . Takpalah , sampai umah intan pun , depa kelam kabut mai terjahh . Call dekmeyy , tanya dia . Then call punya call tak angkat2 . Ahhhh , mana tension pun . Then tetiba " Mummmyyyyyyy , Happy birthday to you , happy birthday to you ........................... "  Yang lagi geram , budak yang pgg  kek tu , si Mamat Poyo tuu , Argh geram .Then tiup kek , potong , nahh seketul lekat kat muka Mamat tu . Then dia balas . Then pakat berjangkitt . Tak hbih dengan muka penuh cream , dia sambong dengan tepung lakk. Arghh sgt padatt :3 Seriusly , memang tak pernah dapat lagi apa yang aku dapat harini . Sayang , terima kasih :* 


Wanted Family , 



Terima kasih atas PRANK korangg . Jebnn toi xD Sayang semua ahli wanted :* 

That All. 

No comments :